Železo nestačí, potrebujeme obrancov vlasti!

Železo nestačí, potrebujeme obrancov vlasti!

Železo nestačí, potrebujeme obrancov vlasti!
Železo nestačí, potrebujeme obrancov vlasti!
 
Podľa informácií zverejnených DenníkomN a potvrdených MO SR, niektorí čerství profesionálni vojaci OS SR rovno zdupkali do civilu. Desaťročia sme zanedbávali zdravú vlasteneckú výchovu. Uvoľnený priestor zaplnili rôzni extrémisti a ultranacionalisti, ktorí nepriniesli žiadny osoh, len zdiskreditovali tému vlastenectva.
 
To, že hneď po vypuknutí konfliktu na Ukrajine odišli viacerí čerstvo znáborovaní vojaci do civilu je mrzuté. No je to odrazom toho, čo bola ich skutočná motivácia. Chceli dobrý plat, výhody, trochu dobrodružstva, ale nie skutočne brániť svoju vlasť, ak bude treba. Dobre, že odišli do civilu. Nikdy by sa nemohli porovnávať so svojimi kolegami ani trebárs s ukrajinskými ženami, ktoré dobrovoľne odišli na front bojovať alebo robiť napríklad zdravotníčky. Pritom, ak by odišli zo svojej krajiny, mohli sa dobre uchytiť aj v zahraničí.
 
Bohužiaľ, MO SR a tento štát musí vyriešiť podstatne väčší problém, ako odchod pár ľudí do civilu. Len občan, ktorý je spokojný so svojím štátom, ktorý v politikoch vidí skutočný vzor a vo svojej krajine najlepšie miesto pre život na zemi, bude ochotný a odhodlaný svoju krajinu brániť. Aj bez platu.
 
Ozbrojené sily potrebujú aj modernú techniku, infraštruktúru a výcvik. Ale miliardové nákupy tej najlepšej techniky nestačia. Budovanie vlastenectva a ozbrojené sily postavené na obrancoch vlasti sú ústredným mottom programu ODS – Občianski demokrati Slovenska pre obranu. Náš politický program je už hotový a čaká na schválenie na kongrese strany 26. novembra 2022. Potom ho predstavíme aj širokej verejnosti.
 
 
ODS – OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA sú slovenská mimoparlamentná politická strana, ktorej predsedom je generál vo výslužbe Pavel Macko. Veríme, že budeme Vašou prvou voľbou pri nasledujúcich parlamentných voľbách. Sledujte nás na Facebooku alebo www.ods.sk.
 
✅ Ak súhlasíte s našimi názormi, podporte nás. Viac informácií nájdete na http://ods.sk/pridajte-sa-k-nam/ ✅