Povedzme nie extrémizmu a nenávistnej politike

Povedzme nie extrémizmu a nenávistnej politike

povedzme nie nenavistnej politike
Spoločnosť sa musí zomknúť a povedať jasné nie extrémizmu a nenávistnej politike!
 
My, ODS – OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA odsudzujeme nenávistné prejavy, podnecovanie násilia a šírenie konšpirácií. Je načase, aby politici prestali podnecovať ľudí k nenávisti a v túžbe po moci alebo snahe vyhnúť sa base gradovali napätie. Odsudzujeme falošných konzervatívcov a bojovníkov proti liberálnej demokracii.
 
Úplne zbytočne a nezmyselne zomreli dvaja nevinní mladí ľudia. Príčinou ich smrti bola nenávisť voči ich inakosti. V našej spoločnosti musí byť dôstojné miesto pre každého!
 
My, občianski demokrati, staviame na demokratických a humanistických tradíciách a skúsenostiach západoeurópskych demokracií. Chceme občiansku spoločnosť, rešpektujúcu právny poriadok, chrániaci základné ľudské a občianske práva a slobody. Presadzujeme ochranu princípov a inštitúcií demokratického a právneho štátu.
 
Naše hodnoty a rešpekt k občianskym právam každého jednotlivca sú nemenné a vyjadrené v Bystrickej deklarácii ODS-Občianskych demokratov Slovenska. Ponúkame ich pre všetkých ako platformu pre zjednotenie spoločnosti.
 
ODS – OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA sú slovenská mimoparlamentná politická strana, ktorej predsedom je generál vo výslužbe Pavel Macko. Veríme, že budeme Vašou prvou voľbou pri nasledujúcich parlamentných voľbách. Sledujte nás na Facebooku alebo www.ods.sk.
 
✅ Ak súhlasíte s našimi názormi, podporte nás. Viac informácií nájdete na http://ods.sk/pridajte-sa-k-nam/ ✅