Ani jeden hlas nesmie prepadnúť!

Ani jeden hlas nesmie prepadnúť!

Ani jeden hlas nesmie prepadnúť!
Ani jeden hlas nesmie prepadnúť!
 
Slovensko potrebuje jasnú prodemokratickú alternatívu, rozumný politický blok, ktorý bude riešiť problémy občanov a perspektívu do budúcnosti. Musíme ho vytvoriť, aby sme definitívne vyriešili otázku, kam Slovensko patrí a ako zabezpečíme dlhodobú a udržateľnú prosperitu.
 
Inak nám hrozí autoritárska vláda, bankrot a chaotické blúdenie medzi západnou civilizáciou a ruskou bizarnou euroáziou, žijúcou podľa ich zvrátených hodnôt. To ale nie sú naše hodnoty. My patríme tisícročie niekam inam a sebavedomé členstvo Slovenska v EÚ a NATO je zavŕšením našej národno-štátnej emancipácie.
 
Ľudia potrebujú základné istoty v čase ťažkej vojnovej, inflačnej, energetickej a ešte stále prebiehajúcej pandemickej krízy. Predchádzajúce vlády do istej miery premrhali roky hojnosti a rastu. Ľudia, najmä tí sociálne slabší, potrebujú počas krízy účinnú pomoc.
 
Istoty a bezpečnosť, pokoj a stabilitu nemôžeme zabezpečiť nejasnými plošnými opatreniami, ktoré prichádzajú často neskoro. Ale hlavne, dlhodobo sa nedajú zabezpečovať na dlh. Je čas začať prijímať opatrenia, ktoré zabezpečia stabilný a udržateľný rast našej ekonomiky.
 
Štvorkoalícia DS, ODS, SPOLU a ŠANCA dosiahla dobré výsledky v spojených voľbách. Spoločne sme hodnotili spojené voľby a začali diskutovať budúcnosť. Spoločne s ďalšími demokratickými partnermi musíme hľadať cesty, ako vytvoriť silný demokratický blok, ktorý prinesie pokoj a stabilitu na skutočné riešenie problémov občanov.
 
ODS – OBČIANSKI DEMOKRATI SLOVENSKA sú slovenská mimoparlamentná politická strana, ktorej predsedom je generál vo výslužbe Pavel Macko. Veríme, že budeme Vašou prvou voľbou pri nasledujúcich parlamentných voľbách. Sledujte nás na Facebooku alebo www.ods.sk.
 
✅ Ak súhlasíte s našimi názormi, podporte nás. Viac informácií nájdete na http://ods.sk/pridajte-sa-k-nam/ ✅